Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Πότε θα πουλήσω τα Bitcoin μου

 Συγκεντρώσαμε τι έχει πει κατά καιρούς στις διάφορες συνεντεύξεις και σας παρουσιάζουμε το σκεπτικό του Michael Saylor. Επιγραμματικά, αναφέρει πως μόνο ένας λόγος υπάρχει για να πουλήσει τα Bitcoin του: Να βρεθεί ένα άλλο, καλύτερο νομισματικό στοιχείο, τεχνολογικά ανώτερο. Πάμε να δούμε το σκεπτικό του:

Αν ορίσεις το χρήμα με βάση τη θερμοδυναμική ή τα μαθηματικά ή οποιαδήποτε μηχανολογική αρχή, είναι σαν να επιλέξεις μια πισίνα που έχει διαρροή 15% κάθε χρόνο, από μια άλλη που δεν έχει καθόλου. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τα κρατικά νομίσματα σε σχέση με το Bitcoin. Τα αποκτάς επειδή είναι ανώτερη τεχνολογία. Το ανταλλάσσεις με κάτι το οποίο στο μέλλον, εξαιτίας των πολιτικών της «εκτύπωσης», είναι κατώτερης αξίας. Το ερώτημα πρέπει να αντιστραφεί. Ποιος είναι ο λόγος να πουλήσεις κάτι ανώτερο με κάτι κατώτερης μελλοντικής αξίας;

Απόσπασμα από άρθρο του Β.Παζόπουλου στο euro2day 

Αξίζει να το διαβάσετε ολόκληρο ή να το δείτε σε video !!!


Αποποίηση Ευθύνης
Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για την αγορά ή πώληση των αναφερόμενων προϊόντων. Παρόλο που οι πληροφορίες που περιέχονται βασίζονται σε πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, ουδεμία διασφάλιση δίνεται ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου