Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Η Paypal στα κρυπτονομίσματα;

"Κυκλοφορεί η φήμη ότι κάτι συνταρακτικό πρόκειται να συμβεί, που θα αλλάξει πολλά στην αγορά των crypto: Θα μπορεί να αγοράζει κάποιος bitcoin μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal! Πότε; Μέσα σε 3 μήνες το αργότερο.
Επαναλαμβάνουμε, πρόκειται για φήμη, καθώς δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο δεν πρόκειται για μια απλή πληροφορία που βγήκε από κάποια σκοτεινά και ύποπτης προέλευσης κέντρα. Το συμπέρασμα πηγάζει από την ίδια την Paypal, καθώς ζητάει προσωπικό εξειδικευμένο στα κρυπτονομίσματα.
Συγκεκριμένα πρόκειται για μια θέση εργασίας με τίτλο «Technical Lead - Crypto Engineer». Από ό,τι αναφέρεται στην περιγραφή, η θέση αφορά υπεύθυνο για «νέες πρωτοβουλίες για το PayPal global. Περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη βασικών προϊόντων κρυπτογράφησης, που στοχεύουν την επεκτασιμότητα των υπηρεσιών της PayPal». Επιπλέον ζητά να προσλάβει 8 μηχανικούς blockchain. Τέσσερις για τα γραφεία της στο San Jose της Καλιφόρνιας και άλλους τέσσερις στη Σιγκαπούρη"
Απόσπασμα από άρθρο Β.Παζόπουλου στο euro2day

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου