Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Κατηγορίες κρυπτονομισμάτων

Να μερικές ιδέες για το πώς να χτίσετε χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων σύμφωνα με το επενδυτικό σας προφίλ:

"Αυτό διαφέρει για τον καθένα, και οι λόγοι μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικοί, ωστόσο ας κάνουμε μια ομαδοποίηση πιθανών επιλογών:

Bitcoin: Για όσους θεωρούν ότι το μεγαλύτερο ψηφιακό κρυπτονόμισμα μπορεί να αποτελέσει λύση στο πληθωρισμό λόγω του περιορισμένου αριθμού κυκλοφορίας που ποτέ δεν μπορεί να ξεπεράσει τα $21 εκατομμύρια $BTC.

Σε ψηφιακά νομίσματα δημοσίων δικτύων blockchain για όσους θεωρούν τους αποκεντρωμένους υπερυπολογιστές και τις εφαρμογές που χτίζονται σε αυτά ως τον διάδοχο του Web 2. 0 Μερικά από αυτά είναι το Ethereum, NEAR Protocol, Polkadot, Cardano ή σε νέα πρωτόκολλα που δεν έχουν λανσάρει ακόμα το προϊόν τους όπως το ParaState.

Στο Monero και το Incognito για όσους είναι υπέρμαχοι των ανώνυμων συναλλαγών.

Σε κρυπτονομίσματα της αποκεντρωμένης οικονομίας όπως το Maker, Yearn Finance, Aave, Rubic και άλλα.

Σε κρυπτονομίσματα που δημιουργούν οικονομίες κλίμακος για την εμπορευσιμότητα ανώνυμων δεδομένων όπως το Quadrant Protocol.

Πραγματικά υπάρχουν χιλιάδες συνδυασμοί και τουλάχιστον 5000 διαπραγματεύσιμα κρυπτονομίσματα, οπότε χτίστε το portfolio σας με κρυπτονομίσματα που πιστεύετε βαθιά είτε στην ιδεολογία είτε στις προοπτικές αυτών μακροπρόθεσμα".

Απόσπασμα άρθρου του liberal

Αποποίηση Ευθύνης
Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για την αγορά ή πώληση των αναφερόμενων προϊόντων. Παρόλο που οι πληροφορίες που περιέχονται βασίζονται σε πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, ουδεμία διασφάλιση δίνεται ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου